Bravocup 2006

F93, regerande mästare i Bravocup kom till turnering efter ha blivit utslagna i kvartsfinalen i stadiumcup mot Järva Devils i en tuff drabbning där de egentligen borde vunnit. Nu var tjejerna rejält revanschsugna!
De fick en ganska lätt grupplottning och övertygade i första matcherna och gick ut som gruppvinnare. I semifinalen mötte de ett väldigt starkt och kvickt lag från Finland. Det var en väldigt jämn match men tjejerna klarade sig till slut och vann komfortabelt.
Och så var det final för andra året i rad och tjejerna stöter på favorit motståndarna Järva, dags för revansch undrade man. Det hela slutade med 3 mirakelminuter för Tensta. De låg under med 13p och vände efter en slutspurt som aldrig förr. 13sekunder kvar av matchen och Tensta ligger under med 2p, Aleks som blev MVP dribblar upp bollen med order att göra 2 lätta poäng eller söka en foul men hon tar matchen i sina egna händer och skjuter ett 3p skott och den får en höööög båge och går in!! Publiken är vrålar ut av glädje och tjejerna hoppar på varandra som om de hade vunnit. Järva tar timeout med 8sek kvar. Matchen går till förlängning efter slarv i försvar och Tensta vinner lätt i förlängningen!! De försvarar sitt guld och skriker ut av glädje efter 3 semifinalförluster och 1kvarsfinalförlust så vinner de tillslut!